VANLIGA FRÅGOR

Nej tyvärr blir 2021 års stämma endast digital pga rådande restriktioner.
Du får ett mail från AT-stämmankansliet med bekräftelse på din anmälan. Det kan ta ett tag då alla anmälningar granskas manuellt.
Du anmäler Dig som vanligt på hemsidan. Om platserna tar slut placeras Du automatiskt på reservlistan. När plats öppnas upp hör vi av oss via mail i ordning efter reservlistan.
1a februari 2021.
15/2 kl 18 kan du logga in under ”Mina sidor” och välja ditt program.
På valfri plats! Det hålls tyvärr ingen fysisk stämma 2021 pga rådande restriktioner.
2021 kommer inga fysiska sociala evenemang att organiseras. Digitala alternativ utformas just nu. För mer information om varje kvällsaktivitet vg se under fliken ”Socialt” eller respektive facebook-event.
Den digitala AT-stämman kostar 5500kr exkl moms.
Du ser vilka uppgifter som behövs genom att öppna anmälningsformuläret.
Nej. Det är möjligt att kostnadsfritt avboka sin plats på stämman till och med 31/12 2020. Därefter går det inte att få sin plats återbetalad för den som väljer att inte närvara på stämman.

FRÅGOR GÄLLANDE DIGITALA STÄMMAN 2021

Länkar till förinspelade föreläsningar och livestreamade föreläsningar och seminarium kommer att finnas tillgängliga på respektive schemapunkt i programmet från och med 25 mars för deltagare som loggat in. Efter föreläsarnas önskemål kommer materialet därefter att tas bort.
Kontakta oss via info@at-stamman.nu eller kontakta oss via facebook eller instagram så försöker vi hjälpa dig så snabbt vi kan!
Till 30/4 kommer material att finnas tillgängligt för inloggade användare. Enstaka programpunkter kan tas bort tidigare om föreläsaren önskat.