VANLIGA FRÅGOR

Du får ett mail från AT-stämmankansliet med bekräftelse på din anmälan. Det kan ta ett tag då alla anmälningar granskas manuellt.
Du anmäler Dig som vanligt på hemsidan. Om platserna tar slut placeras Du automatiskt på reservlistan. När plats öppnas upp hör vi av oss via mail i ordning efter reservlistan.
Programmet släpps 1 februari kl 18:00.
Den 19 februari kl. 18.00 kan du logga in under ”Mina sidor” och välja ditt program.
Registreringen och AT-stämman håller till på Norra Latin/Stockholm City Conference Center, Drottninggatan 71 B i Stockholm.
Under stämmans för- och eftermiddagar kommer det att serveras enklare smörgåsar, kaffebröd och dryck. För dig som angett specialkost kommer du att kunna hämta detta på speciellt angiven plats vilket kommer meddelas senare. Lunch får ni bekosta själva ute på stan. Vi har sammanställt en lunchkarta här.
För mer information om varje kvällsaktivitet vg se under fliken ”Socialt” eller respektive facebook-event. Funderingar kring kost/dryck/lokalerna etc – v g se hemsidan under rubriken Socialt. Alternativt fråga någon på kansliet under stämman. Maila innan går också bra.
Som deltagare på AT-stämman får du biljetter till torsdagens AW och fredagens klubbkväll. För middagen på lördagen krävs föranmälan och förskottsbetalning (ej inkluderat i grundavgiften för AT-stämman).
Biljett är nödvändigt! Den får man med sin namnskylt vid registrering om man har anmält sig till middagen före stämman. Om man är intresserad av att komma på middagen men inte anmält sig kan man maila info@at-stamman.nu eller fråga på kansliet om det finns biljetter kvar! Efter klockan 23:00 är övriga gäster välkomna, då krävs en förköpsbiljett som kostar 100 kr. Den köper man i kansliets rum 255 på Norra Latin under stämman.
Då det skiljer sig mellan olika sjukhus/landsting så är det säkraste sättet att fråga din arbetsgivare.
Du kan köpa biljetter kontant eller med Swish på kansliet i rum 255 på Norra Latin under stämman. Obs, kansliet stänger kl 13.00 på lördagen, och det bör därför ske innan dess.