VANLIGA FRÅGOR

Vål målsättning är att ha en fysisk stämma på Norra Latin i Stockholm 25-27e mars 2021. Eftersom folkhälsomyndighetens riktlinjer ändras löpande kan vi i nuläget inte säga om, och i så fall hur många deltagare, vi kan ha på en fysisk stämma. Därför kommer du att vid anmälan tilldelas ett anmälningsnummer utifrån i vilken ordning anmälningarna kom in. I turordning kommer vi sedan att bjuda in deltagarna att närvara fysiskt. Då har du möjlighet att tacka nej. Vårt mål är att kunna ge definitiva besked till alla anmälda senast 1 februari 2021. En digital deltagarplats kommer oavsett att erbjudas alla som har en godkänd anmälan. Om du är endast intresserad av att delta digitalt, skriv detta i din anmälan!
Du får ett mail från AT-stämmankansliet med bekräftelse på din anmälan. Det kan ta ett tag då alla anmälningar granskas manuellt.
Du anmäler Dig som vanligt på hemsidan. Om platserna tar slut placeras Du automatiskt på reservlistan. När plats öppnas upp hör vi av oss via mail i ordning efter reservlistan.
Programmet släpps våren 2021. Datum presenteras senare.
Ca en vecka efter att programmet släppts kan du logga in under ”Mina sidor” och välja ditt program. Datum presenteras längre fram.
Registreringen och AT-stämman håller till på Norra Latin/Stockholm City Conference Center, Drottninggatan 71 B i Stockholm.
Under stämmans för- och eftermiddagar kommer det att serveras enklare smörgåsar, kaffebröd och dryck. För dig som angett specialkost kommer du att kunna hämta detta på speciellt angiven plats vilket kommer meddelas senare. Lunch får ni bekosta själva ute på stan. Vi har sammanställt en lunchkarta här.
För mer information om varje kvällsaktivitet vg se under fliken ”Socialt” eller respektive facebook-event. Funderingar kring kost/dryck/lokalerna etc – v g se hemsidan under rubriken Socialt. Alternativt fråga någon på kansliet under stämman. Maila innan går också bra.
AT-stämman följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer att anpassa samtliga aktiviteter efter dessa.
Som deltagare på den fysiska AT-stämman får du biljetter till kvällsaktiviteterna. För middagen på lördagen krävs föranmälan och förskottsbetalning (ej inkluderat i grundavgiften för AT-stämman).
Torsdag: Löst, ledigt och varmt. Fredag: Löst, ledigt och varmt. Lördag: Kavaj.
Biljett är nödvändigt! Den får man med sin namnskylt vid registrering om man har anmält sig till middagen före stämman. Om man är intresserad av att komma på middagen men inte anmält sig kan man maila info@at-stamman.nu eller fråga på kansliet om det finns biljetter kvar!
För att minska risk för smittspridning kommer lagindelning/bordsplacering indelas utefter sjukhus/region.
Då det skiljer sig mellan olika sjukhus/landsting så är det säkraste sättet att fråga din arbetsgivare.
Anmälan till lördagsbanketten sker i samband med anmälan till AT-stämman, i denna fyller du även i dina kostpreferenser.
Stämman kostar 7100kr exkl moms för den fysiska stämman på plats på Norra Latin med kvällsaktiviteter (lördagsmiddag ej inkluderad) och 5500kr exkl moms för en digital plats.
Ta gärna en titt på anmälningsformuläret i förväg (länk på första sidan) så du kan vara förberedd med de uppgifter du behöver då trycket vid anmälan brukar vara högt och ditt anmälningsnummer senare ligger till grund för en eventuell inbjudan till en fysisk stämma.
Nej. Det är möjligt att kostnadsfritt avboka sin plats på stämman till och med 31/12 2020. Därefter går det inte att få sin plats återbetalad för den som väljer att inte närvara på stämman.
Om den fysiska AT- stämman inte går att genomföra på ett säkert sättpå grund av situationen med covid- 19 eller andra extraordinära händelser, kommer du som har fått en fysisk plats istället bli erbjuden en digital plats. I detta fall kommer priset att bli detsamma som för en digital plats, 5500kr exkl moms.
Vår målsättning är att ge besked om detta senast 1/2 2021. Observera beskedet är preliminärt. Fler platser kan öppnas upp efter detta och din fysiska plats kan komma att dras tillbaka med kort varsel beroende på situationen med covid- 19 och folkhälsomyndighetens rekommendationer.

FRÅGOR GÄLLANDE DIGITALA STÄMMAN 2021

Länkar till förinspelade föreläsningar och livestreamade föreläsningar och seminarium kommer att finnas tillgängliga på respektive schemapunkt i programmet från och med 25 mars för deltagare som loggat in. Efter föreläsarnas önskemål kommer materialet därefter att tas bort.
Kontakta oss via info@at-stamman.nu eller kontakta oss via facebook eller instagram så försöker vi hjälpa dig så snabbt vi kan!
I en månad kommer allt material att finnas tillgängligt för inloggade användare. Därefter kommer materialet att tas bort om inte föreläsaren tillåter tillgång under en längre tid. Enstaka programpunkter kan tas bort tidigare om föreläsaren önskat.