ANSÖK TILL SPECIALISTMÄSTERSKAPEN

Nedan hittar du information om och ansökan för årets mest prestigefyllda läkartävling, Specialistmästerskapen 2022!

VAD ÄR SPECIALISTMÄSTERSKAPEN?

Specialistmästerskapen är ett medicinskt På Spåret där snabbtänkta, duktiga och inspirerande företrädare för olika specialiteter får drabba samman i medicinsk lördagsunderhållning där den bästa specialiteten vinner evig ära och berömmelse (nåväl, åtminstone till nästa år).

VEM FÅR VARA MED OCH TÄVLA?

För att vara med och tävla under någon av semifinalerna krävs att du är ST- läkare eller specialist. Lagen består av två deltagare, så ansök tillsammans med en lagkompis så kontaktar vi er och berättar mer! Du som sitter i publiken kan vara med och tävla via länk i realtid och bland de i publiken som kommit med flest rätta svar koras ett deltagarlag som går direkt till finalen på lördagsförmiddagen. Detta är din chans till bred och bråddjup medicinsk repetition, att få spänna dina teoretiska muskler, träffa riktigt kunniga och roliga läkarkollegor och förhoppningsvis ge din relation till läkevetenskapen en nytändning!JAG VILL ANSÖKA, HUR?

Det är bara att skicka in namn och e-post i ansökan här nedan så kontaktar vi dig. Det räcker med att en person i laget skickar in en ansökan så kontaktar vi er.

Det går också utmärkt att rekommendera oss någon som borde ställa upp så kontaktar vi den personen så fort vi kan!

Om du skickar in ett tips på någon du tycker borde delta (gör gärna det!) är det bra om du kan skriva en jättekort motivering i meddelanderaden.

När och var? Lördagen den 2:a april på Norra Latin

 

ANSÖKAN TILL SPECIALISTMÄSTERSKAPEN 2022

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy