Infomail 2020-03-25

At-stämman

AT-stämman goes viral!

 

Vi är otroligt glada för att äntligen kunna presentera den digitala versionen av AT-stämman 2020!

Genom hårt arbete från AT-stämman och våra föreläsare är vi stolta att, under rådande omständigheter, kunna erbjuda ett stort utbud av digitala föreläsningar de närmaste dagarna. Vi hoppas att ni uppskattar det lika mycket som vi! 

På AT-stämmans hemsida, www.at-stamman.nu, kommer det att finnas tillgång till förinspelade föreläsningar samt livestreamade föreläsningar och seminarier med möjlighet till interaktion med föreläsarna.

Länkar till föreläsningarna kommer aktiveras i morgon torsdag den 26e mars kl 9.00 och kommer finnas tillgängliga till och med onsdag den 1a april.  

 

 

Så här tar du del av det digitala utbudet: 

Du hittar länkarna till föreläsningarna under "Program" och respektive schemapunkt på hemsidan. Obeservera att länkarna endast kan nås om man är inloggad på hemsidan. 

 

Många av föreläsningarna är förinspelade och kan därför ses under hela tidsperioden för digitala stämman. Andra föresläsningar spelas in under stämman och görs tillgängliga efter hand. Alla dessa föreläsningar är benämda med "DIGITAL VERSION" i schemat på hemsidan. 

Vissa av föreläsningarna kommer att streamas live med hjälp av programvaran Zoom. Dessa är benämda med "LIVE" i schemat på hemsidan och kommer sändas på sin ordinarie schematid. Under denna period kommer det vara möjligt att interagera med föresläsarna och ställa frågor med hjälp av chattfunktionen i Zoom. Därefter blir föresläsningarna tillgängliga på hemsidan på samma sätt som de förinspelade föreläsningarna. 

I torsdagens schema på hemsidan under första schemapunkten "AT-stämman 2020 - en digital stämma" hittar du mer information om hur den digitala versionen av stämman går till och hur du använder Zoom. 

Några föreläsare har också separata tillfällen i schemat då det kommer vara möjligt att ställa frågor gällande deras tidigare inspelade material i chattfunktionen på Zoom. Dessa schemapunkter är också benämda som "LIVECHATT" i schemat, men förutsätter alltså att man tagit del av det tidigare inspelade materialet. 

 

Det går självklart bra att svara på detta meddelande om du har frågor.

Kontakta oss via info@at-stamman.nu, via facebook eller instagram @at_stamman om tekniken strular så försöker vi hjälpa dig så snabbt vi kan!

 

 

Kom ihåg tävlingen!

Vi kommer att lotta ut fina priser till årets deltagare av den digitala AT-stämman!

Följ stegen nedan för att delta i tävlingen: 

1. Följ oss på Instagram @at_stamman och Facebook AT-stämman 2020

2. Tagga oss i en bild eller en story med #atstämmangoesviral

3. Glöm inte att ha öppet konto för att vi ska kunna se era inlägg

Vi drar en vinnare på instagram och en på facebook. Vinnarna kontaktas via DM när stämman är slut! 

 

 

Välkommen till en digital AT-stämma!Hälsningar

Vi som ordnar AT-stämman 2020